NavMenu

Lidl 22. novembra otvara i prodavnice u Vršcu, Inđiji, Jagodini i Kikindi

Izvor: Beta Četvrtak, 15.11.2018. 15:50
Komentari
Podeli
Nove Lidl prodavnice počeće da rade istovremeno, 22. novembra, u 8 sati ujutru, saopštila je ta kompanija. Kako je navedeno, potrošače i ovog puta očekuju atraktivne "slavljeničke" cene povodom otvaranja, kao i Deluxe asortiman proizvoda.

- Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili mnogo pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni - rekla je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje. U proteklih mesec dana, građani su imali priliku da se upoznaju sa pažljivo odabranim asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, u kome su, pored jedinstvenih Lidl brendova, zastupljeni i domaći proizvodi. Kao novinu u susret praznicima, Lidl je u asortiman uveo Deluxe proizvode prvoklasnog kvaliteta koji će na raspolaganju biti samo do kraja godine.

Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakog dana, od 8 do 22 časa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.