NavMenu

Capitol Park Rakovica proslavlja prvi rođendan i otvara pet novih prodavnica

Izvor: eKapija Sreda, 24.10.2018. 13:05
Komentari
Podeli
U četvrtak, 25. oktobra, najveći ritejl park u Beogradu, Capitol Park Rakovica, proslaviće svoj prvi rođendan uz nezaboravnu zabavu za sve uzraste i dolazak pet novih brendova. Od 10 do 23 sata svi posetioci imaće priliku da uživaju u popustima i specijalnim rođendanskim ponudama u prodavnicama, kao i otvaranjima Fashion & Friends Outlet, Intersport, Opposite i Koton prodavnica, kao i novog restorana Lunch Express.

Program počinje od 16 sati i sadržaće zabavne aktivnosti za najmlađe - druženja sa animatorima, maskotama, transformersima, klovnovima, mađioničarima, uživanje u rođendanskim kolačima, a vrhunac slavlja biće svakako koncert Tropico benda praćen vatrometom koji će Capitol Park Rakovica pokloniti svim vernim kupcima za svoj prvi rođendan.

Najveći ritejl park u Beogradu otvoren je 19. oktobra prošle godine kada je dobrodošlicu stanovnicima Rakovice i susednih opština vrata poželelo preko 30 novih prodavnica. Ritejl park se prostire na preko 20.000 m2 sa više od 700 parking mesta. Capitol Park, kako je saopšteno, neguje porodičnu atmosferu kroz prijatan prostor za igru najmlađih posetilaca i prostranih trotoara za šetnju i razgledanje izloga prodavnica. U središnjem delu parka na centralnom travnjaku održavaju se različite manifestacije iz meseca u mesec, uvek usmerene na zabavu za sve generacije tako da cela porodica može da uživa u zabavnim sadržajima.


- Zahvalni smo stanovnicima Rakovice koji su nam pomogli da postanemo centar zabave i kupovine u Beogradu i što kupcima na svoj prvi rođendan poklanjamo pet novih prodavnica. Trudimo se da na različite načiine zadovoljimo želje i potrebe naših posetilaca, i to radimo kroz nova otvaranja, zabavne sadržaje, specijalne ponude u prodavnicama, i druge promotivne aktivnosti. Capitol Park mreža se širi i tokom 2019. godine ćemo imati još novih otvaranja" – istakao je direktor korporativnih komunikacija Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan.

Na proleće 2019. godine Capitol Park će otvoriti svoja vrata kupcima u Leskovcu i Zaječaru, a do kraja 2020. godine bude ukupno deset ritejl parkova u ovoj mreži.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.