NavMenu

Digitalni marketing iz ugla 25 eksperata - Webiz edukacija od 16. do 18. novembra u Subotici

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.10.2018. 16:30
Komentari
Podeli
Od 16. do 18. novembra u Subotici će se održati Webiz edukacija čija je tema digitalni marketing. Program je jasno profilisan i namenjen potrebama marketara, preduzetnika, freelancera, onima koji se bave advertajzingom, komunikacijama ili rade u kreativnoj industriji.

Među predavačima naći će se eksperti digitala vodećih marketinških agencija i praktičari koji će vam putem primera pomoći da spremno zakoračite u 2019. godinu, stručnjaci koji će govoriti o marketing automatizaciji, svetski priznati umetnici koji će vam ponuditi opcije kako da svoju kreativnost podignete na viši nivo, profesor Beogradskog Univerziteta, kreativni strateg, biznis konsultant, influenseri i drugi.

- Ukoliko pogledate naš sajt primetićete da smo napravili veliki iskorak kako u vizuelnom identitetu, tako i u programu. Naše posetioce u Subotici očekuje 25 predavača, stručnjaka iz marketinga i srodnih oblasti koje verovatno nikada više nećete sresti na jednom mestu. Među njima su Anđelko Trpković (Publicis One Adriatic), Lazar Džamić, Justin Kirby, Dr Rajna Dragićević, Vladimir Zarić (Publicis One), Sofija Bulatović (Mercator S), Ivan Bildi (Likes and Cookies), Mirko Bunčić (Direct Media) i drugi. Pripremili smo tri dana predavanja, panela, intervjua, diskusija, ali i mogućnosti da se naši posetioci međusobno upoznaju, druže i dogovore potencijalne saradnje - kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Važna informacija za sve kloji žele da dođu na Webiz edukaciju jeste i da prvih 10 učesnika koji se prijave (i izvrše uplatu po prijavi) na poklon dobijaju knjigu The definitive guide to strategic content marketing, koju su zajedno priredili predavači Justin Kirby i Lazar Džamić.

Kotizacije za Webiz već su u prodaji i iznose 20.000 dinara sa PDV-om. Više informacija o programu edukacije, kao i popustima na grupnu kupovinu kotizacija potražite na sajtu webiz.me.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.