NavMenu

Drugi Green Economy Congress od 1. do 3. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.10.2018. 14:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Romolo Tavani/shutterstock.com)Ilustracija
Međunarodna konferencija Green Economy Congress biće održana od 1. do 3. novembra 2018. u Beogradu, pod sloganom "Shaping Synergies into a Circular Society".

Kako su saopštili organizatori, tokom tri dana trajanja skupa učesnici će imati priliku da čuju neke od lidera u ekonomiji, preduzetništvu, inovacijama i nauci, kao i zaštiti životne sredine.

Cilj organizatora nije samo podizanje svesti o "zelenim temama", već i izgradnja održive zajednice koja će omogućiti brži razvoj zelenih inicijativa na međunarodnom nivou, precizira se dalje u saopštenju.

Konferencija je otvorena za studente koji tek razvijaju svoje interesovanje za modele zelene ekonomije, kao i za profesionalce i aktiviste.

Organizatori Green Economy Congress-a su udruženja U mreži i Grupa za analizu i kreiranje javnih politika, organizacije iz Srbije koje od 2012. rade na umrežavanju, razvoju javne politike, podršci i zagovaranju primene principa održivog razvoja u svim sferama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.