NavMenu

Raspisan tender za izgradnju deonice puta na "Koridoru 10"

Izvor: Beta Petak, 03.04.2009. 14:34
Komentari
Podeli

Javni poziv za izgradnju 20 km levog pravca autoputa od Horgoša do Novog Sada objavljen je 3. aprila 2009. godine u Službenom glasniku, saopštilo je Ministarstvo za infrastrukturu Srbije.

- Početak radova planiran je za prve dane maja, a oko 29. novembra ove dve deonice na "Koridoru 10" biće puštene u saobraćaj - kazao je ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić prilikom obilaska radova na izgradnji novog mosta kod Beške.

Konkurs za izradu glavnog projekta za izgradnju 20 km na deonici autoputa od Horgoša do Novog Sada objavljen je 25. marta, rok za dostavljanje ponuda istekao je 1. aprila, a ponuđač bi trebalo da bude izabran do 9. aprila.

Deonica autoputa na saobraćajnom "Koridoru 10" od Novog Sada do Horgoša dugačka je 106 km.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za infrastrukturu, Mrkonjić je najavio i da će početkom jula biti završeni radovi na autoputu od Preševa do Levosoja.

U izgradnju puteva na "Koridoru 10" kroz Srbiju za 2009. godinu planirana su ulaganja od 472 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.