NavMenu

Jadranko Petković iz MPC Holdinga najbolji menadžer korporativne bezbednosti u 2018.

Izvor: eKapija Petak, 12.10.2018. 12:58
Komentari
Podeli
Udruženje Srpskа аsocijаcijа menаdžerа korporаtivne bezbednosti (SAMKB) dodelilo je nagradu Jadranku Petkoviću, direktoru korporativne bezbednosti MPC Holdinga, za najboljeg menadžera korporativne bezbednosti u 2018. godini, čime je kompanija dobila potvrdu za svoju ekspertizu i rad u oblasti korporativne bezbednosti i upravljanju bezbednosnim rizicima.

Petković je tom prilikom rekao da je korporativna bezbednost za kompaniju MPC Holding strateško pitanje i deo kulture poslovanja kompanije. Ukoliko taj segment nije pokriven i osiguran kvalitetno, svaki drugi, pa i sam poslovni uspeh kompanije, se dovodi u pitanje.

- Godinama odgovorno, organizovano i sistematično ulažemo u standarde, procedure i ljude da bismo ovaj segment poslovanja podigli na najviši nivo i bili primer drugim kompanijama i institucijama na tržištu. Efikasan sistem korporativne bezbednosti ne samo da omogućava zaštitu, već i pruža platformu za donošenje važnih odluka koje se tiču daljeg razvoja i širenja. MPC Holding objedinjuje kompanije MPC Properties, najvećeg investitora u regionu Jugoistočne Evrope koji u svom vlasništvu poseduje UŠĆE Shopping Center, Mercator Centar Beograd, Ušće Tower I i II poslovne centre, Navigator Business Centar i mnoge druge retail i office projekte, i Mercatu, vodećeg distributera robe široke potrošnje na teritoriji Srbije koji pokriva mrežu od 18.000 objekata - izjavio je Peković.

On je dodao i da bi se postigao taj obim poslovanja, MPC Holding svakodnevno planski i fokusirano radi na tome da se eliminišu svi bezbednosni rizici, "dok sa druge strane planskim delovanjem efikasno upravljamo finansijskim sredstvima, što doprinosi i performansu naših projekata na tržištu, a ova nagrada samo je potvrda kvaliteta našeg rada."

Podsetimo, Udruženje SAMKB je osnovano 17. oktobra 2011. godine u Beogradu kao sаmostаlnа, neprofitabilna, strukovna i nestrаnаčkа orgаnizаcijа koja okuplja stručnjake iz svih oblasti korporativne bezbednosti u cilju unapređenja, razvoja i popularizacije struke kao i jačanja profesionalnih i korporativnih standarda na tržištu, saopšteno je iz MPC Holdinga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.