NavMenu

Saint Ten najbolje rangiran beogradski hotel na TripAdvisor-u

Izvor: eKapija Petak, 12.10.2018. 11:51
Komentari
Podeli
Saint Ten hotelSaint Ten hotel
Beogradski Saint Ten Hotel prepoznat je kao najbolje rangiran hotel u Beogradu od strane posetilaca - prijatelja iz celog sveta na TripAdvisor platformi.

Prema rečima koordinatorke za marketing Ane Vasilić, "ovo priznanje je dobar znak da smo na dobrom putu i da tako treba da nastavimo".

Hotel Saint Ten nudi 54 sobe i apartmana, a ono što ga izdvaja jesu konferencijske sale, kojih ima čak pet, kaže za eKapiju Ana Vasilić i dodaje da su gosti u najvećoj meri iz poslovne sfere i da dolaze pretežno iz Zapadne Evrope, Hrvatske i Amerike.


Hotel je smešten u Ulici Svetog Save 10, na mestu gde je 1929. godine izgrađeno delo poznatog beogradskog arhitekte Stojana Veljkovića.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.