NavMenu

Dani tajlandske kuhinje u Falkensteineru od 15. do 30. oktobra

Izvor: Promo Utorak, 09.10.2018. 19:41
Komentari
Podeli
Tajlandska kuhinja spada u najbolje kuhinje na svetu i ukoliko do sada niste imali prilike pravo je vreme da probate neka od najpoznatijih tajlandskih jela i osetite ovu jedinstvenu i urbanu rapsodiju ukusa.

Od 15. do 30. oktobra u restoranu hotela Falkensteiner, specijalista za tajlandsku kuhinju, gostujući šef Zoran Janković iz restorana Stix, rame uz rame sa šefom kuhinje Falkensteinera Božidarom Stefanovićem, pripremaće za Vas neodoljive "Thai" specijalitete.

Otkrijte ceo novi svet ukusa i probajte neke od ekstravagantnih kombinacija slatko-slanih i začinjenih aroma.

Na meniju će biti neki od najprepoznatljivijih tajlandskih specijaliteta kao što su: Pad thai (kombinacija pirinčanih nudli sa mesom ili plodovima mora i povrćem), zatim Masaman kari (koji se često naziva kraljem svih karija i po mnogima spada u top 3 tajlandska jela) ili dagnje u sosu od kokosovog mleka. Za ljubitelje slatkog tu je nezaobilazni tapioka puding, kao i "sticky rice" sa pireom od manga.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.