NavMenu

U Beogradu "niče" najveći i najmoderniji zabavni park na Balkanu - Kinezi ulažu 3 mil EUR

Izvor: Tanjug Sreda, 03.10.2018. 15:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Beograd bi uskoro trebalo da dobije najveći i najmoderniji zabavni park na Balkanu koji će ponuditi sadržaje za sve generacije, a svoja vrata za posetioce otvoriće krajem novembra.

Zabavni park Star Land prostiraće se na 5.000 metara kvadratnih i to u halama 7, 8 i 9 Beogradskog sajma.

U zabavni park, koji gradi kineski investitor, uloženo je 3 mil EUR, a ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić ranije je izjavio da će izgradnja tog zabavnog parka biti od velike važnosti za razvoj turizma u Beogradu.

U Beogradskom sajmu navode za Tanjug da će Hala 7 biti namenjena starijim tinejdžerima i odraslima, mlađim tinejdžerima biće namenjeni sadržaji u Hali 8, a najmlađima sadržaji za igru i animaciju u Hali 9.

Stariji tinejdžeri i odrasli u Hali 7 moći će da igraju bilijar, pikado, stoni hokej i fudbal, da utonu u virtuelnu realnost i uživaju u video igrama.


Ta Hala je, kažu u Beogradskom sajmu, predviđena je i za organizaciju različitih vrsta događaja i turnira.

Sadržaji u Hali 8 biće prilagođeni mlađim tinejdžerima, dok će deci na raspolaganju biti različiti sadržaji za igru i animaciju u Hali 9, kao što su dvorci sa toboganima, zona sa peskom, igračkama i slično.

U toj hali predviđen je i izdvojeni deo za karaoke i atraktivne sadržaje za dečije rođendanske žurke i Gift shop. U Beogradskom sajmu kažu da je dugoročni cilj projekta da se proširi i na ostale gradove u Srbiji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.