NavMenu

Karisma Hotels & Resorts upravljaće i Irotama Resortom u Kolumbiji - Pod okriljem grupacije 30 hotela širom sveta

Izvor: eKapija Petak, 14.09.2018. 16:07
Komentari
Podeli
Irotama Del SolIrotama Del Sol
Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts ostvarila je strateško partnerstvo sa Irotama Resortom, koji se nalazi na čuvenoj plaži Rodadero, u gradu Santa Marta, u Kolumbiji. Ovim poduhvatom je hotelska grupacija ostvarila cilj predstavljen krajem sezone 2016. godine da do 2020. godine u svom vlasništvu ima i/ili upravlja sa 30 hotela širom sveta, saopštila je Karisma.

Karisma će Irotama Resortom upravljati od 1. novembra, a kako navode, ovaj velelepni kompleks ima 290 hotelskih soba i 265 stambenih jedinica koji se prostiru na 93.000 m2 uz samu obalu najstarijeg kolumbijskog grada Santa Marta. U sklopu kompleksa su devet restorana, četiri bara i bogati sadržaji koji uključuju pet bazena, spa, fitness centar, dečji klub i prostore za organizaciju događaja.

Novim partnerstvom se nastavlja niz uspeha i širenje brenda Allure Hotels by Karisma u Kolumbiji koji uključuju Allure Chocolat, Allure Bonbon i Allure Canela u Kartageni, dok je u Crnoj Gori ovaj brend poznat po novom luksuznom hotelu Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma, otvorenom ove godine, navode. Karisma planira da u narednom periodu i renovira sobe i restorane Irotama Resorta kako bi zadovoljili vrhunske kriterijume.


- Ponosni smo što razvijamo nove poduhvate Karisma Hotels & Resorts i dodatno jačamo naše prisustvo u Kolumbiji, sa novim projektom u slikovitoj Santa Marti, gradu punom istorije - rekao je Nil Evans (Neil Evans), COO Karisma Hotels & Resorts.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta. U svom portfoliu ima 30 hotela, a osim Crne Gore posluje i u Srbiji, Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji, dodaje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.