NavMenu

Željko Tomić novi predsednik Saveza za e-upravu NALED-a

Izvor: eKapija Petak, 14.09.2018. 10:55
Komentari
Podeli
Željko Tomić (Foto: Osa)Željko Tomić
Direktor kompanije OSA računarski inženjering, dr Željko Tomić, izabran je za novog predsednika Saveza za e-upravu Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Funkcije potpredsednika vršiće Milan Simić, izvršni direktor za IT podršku i ICT servise Telekoma, Aleksandar Blagojević, menadžer odeljenja digitalne ekspoziture i podrške klijentima Societe Generale banke, i Jelena Topalović Petrović, pomoćnica gradonačelnika Šapca.

- Sastav novog predsedništva obećava kontinuitet u radu i omogućiće nam da preskočimo tu visoku lestvicu koju je postavio prethodni saziv, na čelu sa Natašom Sekulić, direktorkom kompanije IBM. Trudićemo se da i dalje ostvarujemo dobre rezultate - istakao je Željko Tomić.


NALED-ov Savez za e-upravu osnovan je u julu 2016. godine, a cilj mu je unapređenje regulatornog okvira za razvoj elektronske uprave i elektronskog poslovanja, smanjenje troškova i administracije za privredne subjekte i građane kreiranjem e-servisa, povećanje institucionalnih kapaciteta i unapređenje poslovnih procesa javne uprave, kao i unapređenje efikasnosti i transparentnosti njenog rada.

Dužnost predsednika Saveza Željko Tomić će obavljati u narednih godinu dana.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.