NavMenu

Serijal "Ja, Preduzetnik" od 17. septembra

Izvor: eKapija Sreda, 12.09.2018. 08:56
Komentari
Podeli
Kako bi pomogao onima koji planiraju započinjanje sopstvenog biznisa, kao i onima koji ga već imaju, Đorđe Petrović, vlasnik holandske konsultantske firme Companies Connected i izvršni direktor Holandsko-Srpske Poslovne Asocijacije, inicirao je serijal "Ja, Preduzetnik". Format bi, kroz iskustva i lekcije uspešnih poslovnih ljudi trebalo da pomogne budućim preduzetnicima da unaprede svoje poslovanje.

Prvi intervju je napravljen sa Nebojšom Matićem, osnivačem i direktorom Mikroelektronike, a kratki isečci iz razgovora već se mogu videti na FB stranici serijala, gde je u ponedeljak 3. septembra počela i njegova promocija. Prva epizoda biće emitovana 17. septembra.

- Smatram da na našem prostoru nema dovoljno edukativnih sadržaja koji podstiču i pomažu preduzetništvo, te bismo na ovaj način hteli da promenimo neke stvari. Iz iskustva znam i koliko se pažnje u Holandiji posvećuje preduzetništvu, edukaciji preduzetnika, promociji preduzetništva i voleo bih da makar jedan deo svega toga prenesemo i primenimo kod nas - kaže Petrović koji će voditi razgovore.


Plan je da emituju jednu epizodu sedmično koja će moći da se pogleda na youtube kanalu, a imaće i svoj podkast.

I blog sekcija na sajtu serijala, trebalo bi da bude od pomoći preduzetnicima. U okviru nje, tekstovi će se takođe, objavljivati jednom sedmično.

- Marketing, knjigovodstvo, pravna pitanja, komunikacija, neke su od tema kojima ćemo se baviti na blogu kako bismo onima koji nas prate omogućili da nauče stvari koje su bitne svakom preduzetniku - ističe Petrović, i naglašava da je nakon objave na društvenim mrežama serijal već izazvao ogromno interesovanje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.