NavMenu

Digital Marketing Forum u Beogradu 19. i 20. novembra

Izvor: eKapija Petak, 24.08.2018. 10:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Digital Dreams organizovaće 19. i 20. novembra u beogradskom Hotelu Zira skup namenjen marketinškim stručnjacima - Digital Marketing Forum.

Kako navode organizatori, lideri u marketingu danas moraju posedovati pravi spoj talenata, tehnologija, programa i partnera. Oni moraju donositi strateške odluke koji će voditi rastu prihoda i razvoju poslovanja, a ovaj Digital Marketing Forum trebalo bi da ih edukuje kako da svoju tržišnu viziju dožive kao strategiju usmerenu na kupce.

Na skupu će biti reči o strategiji koja opisuje kako formirati ciljne grupe za promociju sličnih proizvoda (Mind Genomics), zatim kako koristiti Indiegogo za prikupljanje sredstava za projekte, ali i kako upotrebiti medije za promociju svojih proizvoda u digitalnoj eri. Forum će se baviti i pitanjem kako uključiti elemente poslovnog obaveštavanja u marketinške akcije i do kog nivoa treba u promocije uvrstiti savremenu statistiku.


Učesnici Digital Marketing Foruma pokušaće i da razreše nedoumicu - kako da transformišete vašu organizaciju u digitalnoj eri, a predstaviće i najnovije trendove u upotrebi ICT-ja u digitalnom marketingu.

Za prijave do 10. septembra organizatori su najavili i posebne pogodnosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.