NavMenu

Kinezi i Azerbejdžanci nastavljaju gradnju obilaznice oko Beograda

Izvor: eKapija Ponedeljak, 23.07.2018. 11:52
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Milos Muller/shutterstock.com)Ilustracija
Izgradnja obilaznice oko Beograda, preostale deonice auto-puta od mosta na Savi kod Ostružnice do Bubanj Potoka, nastavlja se u utorak, 24. jula 2018.

Glavni izvođač radova je kineska kompanija Power Construction Corporation of China, a podizvođač je azerbejdžanski Azvirt.

Početak radova obeležiće predsednik Republike Aleksandar Vučić, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, ambasadori Kine i Azerbejdžana Li Mančang i Eldar Hasanov, v.d. direktora JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak i v.d. direktora Koridori Srbije d.o.o. Zoran Babić sa predstavnicima izvođača, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.