NavMenu

Više od 100.000 sedišta za jeftinije letove - Promotivna akcija Air Serbia od 10. septembra do 15. decembra

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.07.2018. 14:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Teodora Brnjoš)Ilustracija
Air Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, u okviru svoje nove promotivne akcije za ranu kupovinu aviokarata nudi povoljne cene za putovanja u periodu od 10. septembra do 15. decembra, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Velika promotivna kampanja traje od 12. do 22. jula i u tom periodu aviokarte mogu da se kupe počev od 79 EUR, sa uračunatim taksama. Na popustu će biti ponuđeno više od 100.000 sedišta.

Među destinacijama koje su na promociji su Diseldorf i Berlin (povratna karta počev od 79 EUR), zatim Hamburg, Štutgart i Cirih (počev od 89 EUR), Amsterdam i Beč (počev od 99 EUR), Atina i Frankfurt (počev od 109 EUR).

Po ceni počev od 129 EUR za povratnu kartu se može putovati i do Stokholma, Pariza, Rima, Milana i Venecije. Do Kopenhagena i Brisela cena je počev od 139 EUR, dok do Londona povratna karta može da se kupi po ceni od 149 EUR.

Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia, izjavio je da je specijalna ponuda uvedena da bi se izašlo u susret putnicima koji na vreme planiraju putovanja i kupuju aviokarte ranije.

- U Air Serbia, uvek mislimo na naše putnike. Baš zbog toga, specijalna promotivna akcija za raniju kupovinu aviokarata obuhvata mnoge atraktivne destinacije - rekao je Nejsmit.

Na promotivnoj akciji po izuzetno povoljnim cenama mogu se kupiti karte i za letove do drugih gradova, samo u jednom smeru, kao i za letove sa presedanjem u Beogradu.

Detaljnije informacije možete dobiti na sajtu www.airserbia.com gde možete i kupiti karte.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.