NavMenu

Uskoro žičarom preko Save? - Usvojeni Planovi detaljne regulacije za beogradsku gondolu, banju u Ovči, blokove 25,26...

Izvor: eKapija Subota, 30.06.2018. 11:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: superjoseph/shutterstock)Ilustracija
Gradski odbornici usvojili su na sednici u petak (29. juna 2018.) predloge planova detaljne regulacije Banje u Ovči, gondole koja će povezivati Stari grad i Novi Beograd, blokova 25 i 26 na Novom Beogradu i groblja u mesnoj zajednici Petka u opštini Lazarevac, navodi Beoifno.

– Gondola će omogućiti građanima sa Ušća da brže dođu do Kalemegdana, a taj plan postoji još od pre Drugog svetskog rata. Mi imamo hrabrosti i mogućnosti da to sprovedemo, republika će nam pomoći sa dve trećine sredstava i to će, sa svim drugim projektima pomoći da grad nastavi da se razvija. Grad se zaista po prvi put spušta na reke i gondola će sigurno biti jedan od simbola Beograda – kazao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Odbornici su usvojili i veći broj odluka o izradi planove detaljne regulacije kao i izmena i i dopuna planova na teritorijama opština Rakovica, Voždovac, Stari grad, Surčin, Vračar, Čukarica, Zemun i Novi Beograd.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.