NavMenu

Češka kompanija Uniman uskoro na tržištu Srbije i regiona - Decenije iskustva za jednostavniji prenos tereta

Izvor: Promo Sreda, 27.06.2018. 15:50
Komentari
Podeli
Kompanija Uniman iz Češke, jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača opreme za dizanje i manipulaciju tereta, uskoro će svoje proizvode ponuditi i u Srbiji, kao i u zemljama regiona.

Menadžer ove firme za jugoistočnu Evropu, Dustin Giel, kaže za eKapiju da su, nastavljajući politiku razvoja poslovanja, odlučili da u Srbiji i zemljama regiona pronađu distributera sa kojim bi zajedno krenuli u širenje poslovanja ka ovom delu Evrope. S obzirom na veoma širok proizvodni program, sigurni su da će proizvodi firme Uniman naći primenu i olakšati poslovanje mnogim firmama u Srbiji.

- Od svog osnivanja 1995. godine, proizvodni program se postepeno širio, pa je Uniman danas među liderima u proizvodnji opreme za dizanje i manipulaciju tereta. Tu spadaju dizalice i kranovi, transportna mehanizacija, nosive grede za dizanje i pretovar tereta, mostne dizalice, JIB kranovi, C kuke za koturove, klešta za pretovar buradi, paleta, železnih šina, cevi, zatim horizontalne i vertikalne hvataljke za limove, ploče i profile, kao i specijalna klešta za pretovar plinskih boca, električni i hidraulični griperi - objašnjava Giel.

On napominje da, osim toga, Uniman ima veliko iskustvo u proizvodnji mobilnih rampi za utovar tereta, šasija i nosača za transport raznih vrsta tereta, dodatne opreme za viljuškare, kao i varene metalne konstrukcije.

Kako navodi Dustin Giel, najveći fokus Unimana je upravo na potrebama korisnika, pa su tako spremni da sve svoje proizvode maksimalno prilagode njihovim potrebama, bilo da se radi o posebnim dimenzijama opreme, boji, nosivosti, dodatnim funkcijama i slično. Svi proizvodi su u skladu sa standardom ISO 9001.


Garancija na proizvode i industrijska rešenja je dve godine, ali i nakon isteka garantnog roka tehnički tim Unimana je uvek spreman da pruži maksimalnu podršku, rezervne delove, ali i otklanjanje kvarova na licu mesta.

- Naša oprema i industrijska rešenja za dizanje i manipulaciju tereta do sada su našla primenu u svim zemljama Evropske unije, a najboljim odnosom cene i kvaliteta u Evropi sigurni smo da će i klijenti u ovom delu Evrope biti više nego zadovoljni ponuđenim - rekao je Giel i pozvao sve firme zainteresovane za saradnju da kontaktiraju Uniman.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.