NavMenu

Voće i povrće iz Srbije na Međunarodnom sajmu "Fruit Logistica" u Berlinu

Izvor: eKapija Petak, 30.01.2009. 14:43
Komentari
Podeli

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu voća i povrća "Fruit Logistica" (www.fruitlogistica.de), koji će od 4. do 06. februara 2009. biti održan na Berlinskom sajmu, među izlagačima će se naći i proizvođaći svežeg voća i povrća iz Srbije.

Oni će izlagati na zajedničkom štandu Srbije broj C-13 u hali 06.2 i u hali 21 na štandu A-03. Pored velikog broja izlagača, na štandu Srbije biće prisutni i predstavnici Ministarstva poljoprivrede Srbije (www.minpolj.sr.gov.yu ), Nemačkog društva za tehničku saradnju (GTZ), kao i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Na tom sajmu učestvovaće "Agrar Komerc" iz Skobalja, "Južni Banat" iz Bele Crkve, "Agroprom" iz Subotice, "Burlat pro" iz Ritopeka, "Agro plus" iz Đurđeva, "Libertas" iz Beograda, "Golden Garden" iz Gornjeg Travankuta, "Valent farm" iz Lalića, "Midi Organic" iz Donje Grgure, "MDD Group" iz Kaća, "Big Fruit Company" iz Beograda, "Igda Impex" iz Beograda, "Marni" iz Kruševca, "Jugofungo" iz Kuršumlije, "Fungo-Jug" iz Leskovca, "Žitohem" iz Zrenjanina i "Zdravo Organic" iz Selenče.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.