NavMenu

Predsednik MRV Engenharia Rubens Menin proglašen za EY Svetskog Preduzetnika godine

Izvor: eKapija Nedelja, 17.06.2018. 17:13
Komentari
Podeli
Rubens Menin, predsednik i CEO kompanije MRV Engenharia Rubens Menin, predsednik i CEO kompanije MRV Engenharia
U subotu, 16. juna u Monte Karlu, Rubens Menin, predsednik i CEO kompanije MRV Engenharia iz Brazila proglašen je EY Svetskim Preduzetnikom za 2018. godinu na svečanoj ceremoniji. Ove godine u trci za najprestižnije priznanje u preduzetništvu našlo se 56 nacionalnih pobednika i nosilaca priznanja EY Preduzetnik godine iz 46 zemalja. Na takmičenju koje osamnaesti put organizuje međunarodna revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) Republika Srbija je šesti put imala svog predstavnika.

Kako je saopšteno iz Ernst&Younga, našu zemlju na ovogodišnjem izboru za EY Svetskog Preduzetnika godine predstavljao je Radovan Milojević, osnivač i vlasnik kompanije Stublina, šesti po redu dobitnik nagrade EY Preduzetnik godine u Srbiji. Kompanija Stublina iz Stojnika, uspešno posluje već 25 godina, a delatnost kompanije je proizvodnja velikog broja artikala iz oblasti okova za aluminijumsku stolariju. Radovan Milojević, ispred kompanije Stublina, poneo je nagradu u konkurenciji od 33 kandidata, a izabran je od strane nezavisnog žirija.

Rubens Menin, EY Svetski Preduzetnik za 2018. godinu osnovao je MRV Engenharia 1979. godine, a kompanija je sada vodeći graditelj stambenih nekretnina po pristupačnim cenama u Latinskoj Americi, što omogućava brojnim brazilskim porodicama da naprave svoj prvi korak ka useljenju u svoj dom. Kompanija zapošljava više od 24,000 ljudi i ima više od 300,000 objekata. Trenutno jedan u svakih 200 Brazilaca živi u imovini koju je izgradila kompanije MRV. Rubens Menin, prvi je EY Svetski Preduzetnik godine sa područja Južne Amerike.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.