NavMenu

Barbolini krajem 2018. otvara radnju u novosadskoj Promenadi - Italijanska odela popularna kod srpskih muškaraca (FOTO)

Izvor: Promo Utorak, 15.05.2018. 09:33
Komentari
Podeli
Maurizio Grimaldi i Antonello FacchiniMaurizio Grimaldi i Antonello Facchini
Preduzeće Promoda, koje se bavi maloprodajom muške odeće i obuće, već četvrtu godinu zaredom beleži dobre finansijske rezultate. Uvoz u 2017. godini povećan je u odnosu na 2016. za 14%, dok je rast uvoza u prva dva kvartala 2018. već dostigao 18%. Više od 90 % uvoza je iz Italije, a velika većina robe je i proizvedena u ovoj zemlji.

Takođe, Promoda je povećala broj zaposlenih, sa 50 na 63 u 2017. godini, a ostvarila je i rast prihoda od 10% koji je vezan za otvaranje novih radnji - Navigare u BIG Fashion centru u Beogradu, kao i Barbolini u tržnom centru Rajićeva u Knez Mihajlovoj.

- Barbolini je muški brend koji je nastao tako što se krojačka tradicija prenosila sa oca na sina. Od fabričke proizvodnje pantalona u 70-tim godinama prošlog veka, preko proizvodnje kompletne konfekcije 80-tih, stiglo se do 2010. godine kada je kreiran brend Barbolini, kao muški total look. Proizvodnja se proširila i na cipele, košulje, džempere, kravate... Ono sto je važno je da su svi artikli kompletno proizvedeni u Italiji, dakle, sve je "Made in Italy", što nas značajno izdvaja od konkurencije - rekao je prilikom nedavnog boravka u Beogradu Antonello Facchini, kreativni direktor brenda Barbolini.

On je istakao da muškarci u Beogradu cene i prate italijansku modu, mogu da prepoznaju vrhunske materijale, kroj i izradu. Takođe, smatra da je odnos ceme i kvaliteta kod Barbolinija veoma dobar i da je doprineo činjenici da je ovaj brend za kratko vreme postao veoma cenjen kod srpskih muškaraca.

- U Promodi smo našli odličnog partnera sa kojim delimo iste vrednosti i viziju razvoja brenda Barbolini. Zato već sada mogu da najavim otvaranje radnje Barbolini u tržnom centru Promenada u Novom Sadu krajem 2018. godine. Takođe, Beograd se neverovatno brzo razvija i sa velikim nestrpljenjem očekujemo otvaranje novog, grandioznog tržnog centra u Beogradu na vodi. Sigurno ćemo i tu biti prisutni, a razmišljamo i o većem formatu radnje - najavljuje Antonello Facchini.

Promoda je tokom 2017. godine proširila prvi flagship store Navigare u Srbiji, koji se nalazi u beogradskom Mercator centru, dok će u prvom kvartalu 2019. biti otvoren Navigare u Ada Mall-u. Potpisala je i dva važna ugovora - o generalnom zastupanju brenda Navigare na tržištu Srbije i Makedonije sa firmom Manifattura Riese S.p.A, kao i o generalnom zastupanju brenda Barbolini za ceo region bivše Jugoslavijie sa firmom A.M.V.S.r.l.


Najnovija Barbolini odela možete pogledati u našoj foto galeriji:


Fotogalerija
Nova kolekcija Barbolini odela
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Turizam, sport, kultura, Zdravstvo

Planira se bušenje istražne termalne bušotine u Selters banji

Institut za rehabilitaciju Beograd raspisao je javnu nabavku za radove na bušenju istražne bušotine BS3 Selters. Reč je o termalnoj bušotini u okviru Selters banje u Mladenovcu. Nije navedena procenjena ukupna vrednost radova, a kriterijum za dodelu ugovora biće cena. Rok za prijavu je 23. maj, a detalje pogledajte OVDE. Prvi podaci o Seltersu datiraju iz 1893. godine, kada je i iskopan prvi bunar sa toplom i slanom vodom. Danas

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.