NavMenu

Osetite energiju Zlatibora - Leto na planini kao dobar izbor za aktivan odmor

Izvor: Promo Sreda, 18.04.2018. 12:28
Komentari
Podeli
Hotel Zlatibor MonaHotel Zlatibor Mona
Na jednom od najatraktivnijih planinskih centara leto traje duže, jer prijatna klima Zlatibora omogućava savršene vremenske uslove za uživanje u prirodi i sunčanje tokom celog dana. Svake godine Zlatibor dobija nove turističke sadržaje, što ga čini idealnom destinacijom za aktivan odmor pun jedinstvenih doživljaja za sve članove porodice.

Preko dana Zlatibor pruža mnogo mogućnosti, od prelepih šetnji, planinarenja, jahanja, vožnje kvadova, istraživanja prirodnih lepota do sunčanja i ispijanja kafe kraj jezera. Noću mesto dobija posebnu čar. Atmosfera u srcu Zlatibora, događaji i manifestacije na trgu, animacije za decu, puni kafići, originalni etno restorani sa dobrom muzikom čine da vaše vreme bude ispunjeno i nezaboravno. Letnja atmosfera na Zlatiboru je nešto što se mora doživeti!

U samom srcu vazdušne banje i idiličnih borovih šuma, hotel Zlatibor Mona u svojoj ponudi ima veliki izbor aktivnosti za svoje goste kako bi im pružio odlično druženje i zabavu vrednu pamćenja.

Letnji promo paket "Rana rezervacija" je sjajna prilika da do 27. aprila isplanirate vaš odmor uz 20% popusta i osetite energiju Zlatibora na pravi način!

Paket podrazumeva 5 dana / 4 noćenja po ceni od 147 EUR po osobi. Velika prednost je što deca do 7 godina borave gratis.

Za najmlađe je kreiran celodnevni animacijski program u igraonici Monici koja je modernizovana, renovirana i spremna za nove članove tokom cele letnje sezone. Roditelji mogu da budu bez brige, jer će njihova deca biti u dobrim rukama profesionalnih animatora.

Dok mališani stvaraju nova prijateljstva u igraonici Monici, roditelji mogu da se opuste i relaksiraju u prelepom i moderno uređenom wellness i spa centru Inspirium koji nudi različite vrste masaža i tretmana. Jedinstveni ambijent unutrašnjeg bazena pruža savršen način da se gosti osveže i napune baterije!

Zlatibor je prava destinacija u bilo koje doba godine, ali leti dobija posebnu dimenziju slobode i odmora za svakoga!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.