NavMenu

Najveći svetski maloprodajni sportski lanac Decathlon stiže u Srbiju - Prva prodavnica u Big Fashion Parku Beograd

Izvor: Promo Sreda, 11.04.2018. 08:55
Komentari
Podeli
Najveći svetski maloprodajni sportski lanac Decathlon, koji je prisutan u više od 40 zemalja, sa više od 1.350 prodavnica, stiže i u Srbiju. U partnerstvu sa BIG CEE grupom, ovaj omiljeni brend svih ljubitelja sporta otvoriće svoju prvu prodavnicu u Beogradu u drugom kvartalu 2019. godine.

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će tržni centar BIG Fashion Beograd biti proširen i unapređen komercijalnom, stambenom i poslovnom zonom pod imenom BIG Fashion Park, a nova prodavnica Decathlon biće vodeći zakupac u okviru ovog projekta ukupne površine od 200.000 m2. Komercijalni prostor od 50.000 m2, uz 800 stambenih jedinica i više od 2.000 parking mesta, biće pešačkim mostom povezani sa postojećim BIG Fashion tržnim centrom.

Decathlon trenutno zapošljava više od 80.000 ljudi širom sveta. Ono što ga čini jedinstvenim jeste njegova inovacija u koncepciji i proizvodnji, sa izuzetnom cenom i kvalitetom proizvoda koji su grupisani u jednu veliku porodicu pod imenom Passion brendovi.

Sa više od 50 Passion brendova i opremom za više od 70 sportova u jednoj prodavnici, Decathlon zadovoljava potrebe svakog sportskog entuzijaste, bilo da je početnik ili profesionalac. Pristupačan sport svima – to je misija koju Decathlon uspeva da postigne kroz kvalitet i inovacije po veoma povoljnim cenama.


Passion brendovi su rezultat više od 30 godina neumornog rada i inovacija u istraživačkim i razvojnim centrima kompanije Decathlon. Dostupni su samo u Decathlon prodavnicama, a nude širok spektar inovativnih, visokokvalitetnih proizvoda namenjenih svima, od rekreativaca do cele porodice.

Decathlon Beograd predstavlja prvi korak u ekspanziji kompanije na srpsko tržište. Prostiraće se na 3.700 m2 i doneće potpuno novo sportsko iskustvo u Beograd, sa više od 70 sportova pod jednim krovom. Bez obzira na to koji je vaš omiljeni sport - košarka, hokej, vaterpolo, jahanje - iz Decathlona poručuju da ćete ovde sigurno pronaći pravu opremu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.