NavMenu

Nemačke kompanije traže dobavljače iz Srbije - Regionalni B2B projekat 19. juna u Frankfurtu

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.03.2018. 14:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)Ilustracija
Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), pozivaju kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu deo regionalnog B2B projekta Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana, koji se sprovodi već četvrtu godinu zaredom.

Regionalni B2B projekat ove godine održava se 19. juna u Frankfurtu, a cilj je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana.

- Koncept projekta bazira se na B2B – matchmaking mehanizmu. 73 nemačke kompanije potvrdile su svoje učešće u projektu, dok se iz zemalja Zapadnog Balkana očekuje učešče oko 130 kompanija. Zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, kao i manji broj kompanija iz elektro i elektronskog sektora - saopštila je AHK Srbija.

AHK Srbija poziva sve zainteresovane kompanije da učestvuju u projektu, u skladu sa zahtevima prijavljenih nemačkih kompanija. Rok za dostavljanje prijave je 12. april 2018, a komapnije se mogu prijaviti OVDE.


Za sve informacije u vezi sa prijavnim formularom, kao i profilima nemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve kompanija/proizvođač iz regiona trebalo da sadrži u svom proizvodnom portfoliju, kako bi ispunila neophodne kvalifikacije za ostvarivanje potencijalne saradnje, zainteresovane kompanije mogu da se obrate Nemačko-srpskoj privrednoj komori (AHK Srbija).

Događaj se realizuje uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.