NavMenu

BestJobs nudi kompletan odgovor na pitanje kako privući odgovarajuće kandidate

Izvor: Promo Utorak, 27.03.2018. 10:18
Komentari
Podeli
Po rečima Lize Ganski "Brend je glas, a proizvod je suvenir". Kroz brendiranje razvijamo ovaj glas i koristimo ga kako bismo preneli vrednosti svoje organizacije. Iako u prošlosti nije stavljan poseban akcenat na to kako potencijalni radnici vide firme, situacija se drastično promenila i sada je ovo jedan od glavnih interesa kandidata prisutnih na tržištu rada.

BestJobs vam izlazi u susret i predstavlja uslugu brendiranja koja vam omogućava da lako i jednostavno izgradite svoj brend kao poslodavac, kako biste privukli mnogo više kandidata uz minimalne napore.

Šta je potrebno da učinite?

Pretvorite vaš profil u najbolji izvor informacija za buduće kandidate i koristite ovaj jedinstveni način komunikacije sa vašom ciljnom grupom kroz tekstove, logo, fotografije i audio-vizuelne sadržaje.

Kakve rezultate možete očekivati?

Kandidati koji su zainteresovani za profil vaše firme, kao i vrednosti koje promovišete, direktno će se prijavljivati putem vaše stranice na BestJobs-u.

Pa ipak, ovo ne znači da će u bliskoj budućnosti oglasi za posao nestati. BestJobs je pronašao pametan način da revitalizuje i ovakav način zapošljavanja.

BESPLATNO objavite oglase za posao

Svi smo navikli na klasične oglase na platformama za zapošljavanje. Platite, objavite oglas i nakon toga lutrija sa kandidatima počinje.

Šta kažete na to da objavite oglas besplatno uz mogućnost da izaberete samo one radne biografije koje odgovaraju vašim zahtevima?

Tržište rada se svakodnevno razvija pa bi, samim tim, i portali za zapošljavanje trebalo da ga prate u stopu. Jedan od takvih portala je i BestJobs koji poslodavcima pruža "BESPLATNU objavu", odnosno novu vrstu oglasa.

Na koji način ovo funkcioniše? Besplatno objavite oglas na neodređen period, besplatno pročitajte CV-jeve svih kandidata a otključajte kontakt detalje samo onih kandidata čiji CV zadovoljava sve vaše kriterijume. Cena otključavanja kontakt detalja se kreće od 2 EUR (u dinarskoj protivvrednosti), pa naviše. Na ovaj način plaćate po učinku i ne rizikujete troškove u slučaju slabih rezultata, jer niste u obavezi da otključavate kontakt detalje kandidata koji ne zadovoljavaju zadate kriterijume.




BestJobs oglasi vam omogućavaju da birate između različitih usluga koje nudi kako biste poboljšali vašu potragu za idealnim kandidatima. Najpopularniji i najnekonvencionalniji pristupi.

Promocija putem društvenih mreža


Svakodnevno prisustvo na društvenim mrežama izlaže vas velikom broju potencijalnih kandidata i omogućava vam direktnu komunikaciju sa njima.

Ne ograničavajte se samo na platforme za zapošljavanje, putem BestJobs-a možete dobiti dodatnu promociju na društvenim mrežama za vašu firmu i oglase kako biste se istakli pred milionima ljudi koji ih svakodnevno koriste.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

09.05.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

U planu izgradnja postrojenja za preradu naftne i naftnih derivata u Smederevu i fabrike solarnih panela u Paraćinu

U okviru posete kineskog predsednika Si Đinpinga potpisani su sporazumi kojim će biti unapređena saradnja Srbije i Kine u oblasti energetike, navela je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović istakavši da okvirni sporazum podrazumeva izgradnju postrojenja za preradu nafte i naftnih derivata, a da potpisani memorandum predviđa podršku investiciji u fabriku solarnih panela. - Predviđena je izgradnja postrojenja za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.