NavMenu

eKapija nagrađuje investiciju godine u Srbiji - Dodela prestižnih priznanja Aurea 28. marta u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.03.2018. 14:00
Komentari
Podeli
Ko će poneti prestižnu nagradu za investiju godine u Srbiji Aurea 2018, koju poslovni portal eKapija dodeljuje jubilarni deseti put, biće poznato u sredu 28. marta na svečanosti u beogradskom Aeroklubu.

Osim glavne nagrade, biće uručena i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost.

U finale ovogodišnje nagrade plasiralo se 8 projekata: MOTIMOVE - Uređaj za asistenciju pokreta osoba sa hendikepom; Algo Tehnology - Proizvodi na bazi ekstrahovane braon morske alge; Playerhunter - Društvena mreža za fudbalere; KOOZMETIK - Prirodna kozmetika; Solagro - Interaktivne reciklažne prese; Lafarge kuće; Ekofungi - Proizvodnja mešavine organskog dehidratisanog povrća i WIG - Automatizovani sistem za pripremu slanih rastvora.

Laureat nagrade Aurea 2018 je kompanija koja se najbolje rangirala po tri kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal. O pobedniku je odlučivao šestočlani stručni žiri, sastavljen od predstavnika eminentnih organizacija i poslovnih udruženja, istaknutih privrednika i vodećih domaćih ekonomista, a svoj glas dali su i čitaoci portala eKapija i aurea.rs.

Dodeli nagrada Aurea 2018 prisustvovaće predstavnici Vlade Srbije, poslovnih udruženja, diplomatskog kora, privrede i medija.


Strateški partner eKapije na projektu Aurea 2018 je osiguravajuća kuća Coface, dok je prijatelj projekta Global IT Factory.

Poslovni portal eKapija nagradu Aurea organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da podrži i promoviše projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede.

Direktna korist dobitnicima, ali i svim investicijama koje ulaze u uži izbor za nagradu je promocija, što se dalje materijalizuje kroz bolju vidljivost kod investitora, lakšu komunikaciju sa medijima, bankama, državnom upravom i drugim potencijalnim partnerima.

Inicijativa eKapije da nagradom Aurea podrži projekte dobre za održiv razvoj srpske privrede, rezultirala je od 2009. godine širokom medijskom promocijom za više od 80 inovativnih pojedinaca i kompanija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.