NavMenu

IGB Automotive zapošljava još 200 ljudi u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 21.03.2018. 15:02
Komentari
Podeli
Usled proširenja proizvodnih kapaciteta, kompanija IGB Automotive raspisala je konkurs za prijem 200 novih radnika sa područja opština Inđija i Stara Pazova u proizvodnom pogonu.

Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, tim povodom biće održani Dani karijere u Novoj Pazovi (26. marta od 10 do 13 časova), Krčedinu (27. marta od 10 do 13 časova) i u Beškoj (28. marta od 10 do 13 časova).

- Na Danima karijera će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija - navode.

Kako podsećaju, IGB Automotive jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji. Osnovana je 2007. godine od kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.


Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB Automotive ima više od 2.300 radnika i proizvodi više od 24.000.000 proizvoda godišnje, a proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia ima planove za širenje poslovanja na kineskom tržištu

Krajem godine, Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu, koristeći prilike nastale oživljavanjem odlaznog turizma iz jedne od najjačih svetskih ekonomija nakon pandemije kovida, napisao je Džejms Hogan, bivši izvršni direktor Etihada. - Značaj novih linija od Beograda do Šangaja i Guangdžoua ne može se potceniti ako se ima u vidu očekivanje da će 130 miliona građana Kine putovati u inostranstvo tokom 2024.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.