NavMenu

IHG postao većinski vlasnik brenda Regent Hotels and Resorts

Izvor: turistički svet Utorak, 20.03.2018. 12:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: dvoevnore/shutterstock.com)Ilustracija
Hotelska grupacija InterContinental (IHG) objavila je 14. marta da je preuzela 51% udela u Regent Hotels and Resorts za 39 mil USD. IHG će takođe imati pravo da fazno, do 2026. godine, postane kompletni vlasnik Regent hotela i rizorta.

Luksuzni brend Regent Hotels and Resorts osnovan je 1970. godine i trenutno u svom portfoliju ima šest hotela - u Crnoj Gori (Porto Montenegro), Pekingu, Berlinu, Singapuru, Tajpeju i Čungkingu, a za ovu godinu planirano je i otvaranje hotela u Džakarti.

Kako ističu iz IHG, njihov dugoročni cilj je da se ovaj sofisticirani brend sa današnjih šest proširi na 40 hotela u ključnim svetskim gradovima i odmaralištima.


- IHG je već globalni lider u luksuznom segmentu, sa najvećim svetskim luksuznim brendom InterContinental Hotels & Resorts. Akvizicija Regenta je samo deo jedne od novih strateških inicijativa IHG usmerenih na nastavak povećanja zastupljenosti u brzorastućem luksuznom segmentu - poručuju iz ove hotelske grupacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.