NavMenu

Na prodaju autobusi i teretna vozila kraljevačkog Autotransporta

Izvor: eKapija Utorak, 13.02.2018. 10:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Aleph Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik kraljevačkog Autotransporta oglasio je prodaju četiri celine imovine ovog preduzeća - autobusa, sekundarnih sirovina (autobusa i drugih vozila u lošem stanju), priključnih i teretnih vozila, te dostavnih i putničkih vozila.

Prvu celinu čini ukupno 32 autobusa (Mercedes, Volvo, Neobus, Sanos, FAP, Scania Starbus, Iveco Daily, Ikarbus), a njena početna cena iznosi 23,322 miliona dinara.

U drugoj celini su 26 autobusa u lošem stanju, poluprikolica, dostavno voziilo Fiat Ducato, dva traktora i traktorska poluprikolica, kao i viljuškar. Ova vozila se, kao sekundarne sirovine, prodaju na kilogram (početna cena 9 din/kg). Obavezni depozit je 1,034 miliona dinara.

Treća celina se prodaje po početnoj ceni od 13,76 miliona dinara, a četvrta za najmanje 598.000 dinara. Javno nadmetanje održaće se 16. marta 2018. u 13 časova, u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.


Podsetimo, Autotransport je u stečaj otišao početom 2016, a potom je počela i prodaja imovine iz stečaja. Turska Tai Group nedavno je kupila auto-bazu ovog kraljevačkog preduzeća gde, kako je najavljeno, planiraju otvaranje fabrike konfekcije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.