NavMenu

M&I Systems, Co otvorio novu kancelariju Gracu

Izvor: eKapija Petak, 26.01.2018. 15:53
Komentari
Podeli
Nakon više od 350 uspešno realizovanih projekata i stečenog iskustva, kao i već ustaljene pozicije na regionalnom tržištu, kompanija M&I Systems, Co iskoračila je i zvanično na evropsko tržište, otvorivši kancelariju u Gracu.

Grac je centar mnogobrojnih biznis inkubatora koji pomažu startapima u pronalaženju investitora i partnerskih kompanija za razvoj novih tehnologija u oblasti komunikacija i IoT-a. Sa svoja 4 univerziteta, jedan je od najvećih univerzitetskih gradova u Austriji, sa više od 50.000 studenata koji dolaze iz svih krajeva sveta, podseća kompanija M&I Systems, Co.

S obzirom na deficit stručnog kadra i firmi sa iskustvom u projektovanju organizacije kao i softverskih rešenja, ovaj region ima izraženu potrebu za digitalizacijom, dodaje se.

- Svoje mesto u samom centru Graca, pronašao je i M&I Systems, Co. GmbH. Kao naš strateški partner na ovom tržištu izdvaja se Austin BFP, sa kojim smo ostvarili izuzetno blisku i kvalitetnu saradnju od samog osnivanja firme, pa do rada na zajedničkim projektima. Širenje na evropsko tržište za nas znači rast, nova iskustva, nove prilike i izazove i kao rezultat toga - unapređenje našeg poslovanja i usavršavanje naših zaposlenih - dodaje se u saopštenju kompanije.

M&I Systems, Co. je privatna kompanija osnovana 1991. godine u Novom Sadu i danas je jedna od vodećih snadbevača tehnološkim poslovnim rešenjima i uslugama u regionu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.