NavMenu

Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture 21. februara u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 17.01.2018. 14:59
Komentari
Podeli
Treća srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture, čiji je cilj razmena ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu, biće održana 21. februara u beogradskom hotelu Metropol Palace.

Kako je navedeno u saopštenu organizatora, TGI Group International, na konferenciji će, između ostalog, biti reči o privlačenju kapitala, održivim, pametnim i energetski efikasnim zgradama, projektnom finansiranju, razvoju šoping centara, ritejl i zabavnih parkova, tržištu nekretnina...

Prema najavama, na konferenciji će biti više od 200 učesnika iz vodećih kompanija za nekretnine, građevinskih firmi, finansijskih institucija, novinara i nezavisnih profesionalaca iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će dati uvid u trendove imovine, urbani razvoj, važnost procena, investicione izazove i druge važne teme iz oblasti nekretnina i infrastrukture.

Ovogodišnju konferenciju će otvoriti Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije. Na konferenciji će, između ostalih, govoriti Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Stephen Ndegwa, direktor Svetske banke za Srbiju, Dubravka Negre, direktorka regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan, predstavnik Ambasade Izraela u Beogradu, Goran Vesić, menadžer Grada Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju AFI Europe, Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine Ministarstva finansija, Danijela Ilić, predsednik Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Nenad Đorđevic, predsednik UO Klaster nekretnina, i Nebojša Nešovanović, predsednik Društva procenitelja Srbije.

Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Klastera nekretnina i Društva procenitelja Srbije, a podržale su je kompanije Airport City Belgrade, Alumil, JLL, Poseidon Group, advokatska kancelarija Janković Popović Mitić, Atrium Consulting, Nai Atrium, advokatska kancelarija Stanković & partneri, Erste Bank.

Kako je navedeno u saopštenju organizatora, medijski partneri konferencije su novinska agencija Tanjug i magazin Executive Newsletter, a medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali Halo oglasi, Građevinarstvo, Kancelarija info, Moj kvadrat, Beobuild, kao i eKapija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.