NavMenu

Grundfos u potrazi za novim radnicima - I u 2018. planirano zapošljavanje u fabrici u Inđiji

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.12.2017. 12:41
Komentari
Podeli
Grundfos (Foto: bibiphoto/shutterstock)Grundfos
Danska kompanija Grundfos nastavila je širenje tima u fabrici u Inđiji, raspisaviši konkurs za zapošljavanje 20 radnika u proizvodnji.

Jedan od svetskih lidera u industrijskoj proizvodnji pumpi, u potrazi je za radnicima III i IV stepena stručne spreme, sa iskustvom na istim ili sličnim pozicijama.

Zadaci na kojima će rednici biti angažovani su, između ostalog, sklapanje i pakovanje proizvoda na automatizovanoj proizvodnoj liniji, obezbeđivanje nivoa kvaliteta rada i proizvoda, transport paleta gotovih proizvoda od pakerice do finalne ispekcije, odnošenje gotovih paleta sa mašine za strečovanje, prijem i skladištenje kompletnih proizvoda sa linije, utovar i istovar kamiona...

Kako je za eKapiju rečeno u tom preduzeću, ove godine je u fabrici u Inđiji zaposleno 206 radnika u proizvodnji. Tako Grundfos u Srbiji trenutno ima 541 direktno angažovanog radnika, odnosno 109 eksterno zaposlenih - ukupno oko 650.


Ta kompanija će, bar kada je o zaposlenima reč, rasti i naredne godine, jer je, kako nam je rečeno, planu je zapošljavanje novih 20 radnika u februaru i martu 2018.

Grundfos je jedna od najvećih danskih kompanija koja posluje u više od 50 zemalja. Fabriku u Srbiji, ovaj proizvođač pumpi otvorio je 2013. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.