NavMenu

Besplatni METRO digitalni alati za ugostiteljski sektor

Izvor: eKapija Petak, 15.12.2017. 10:12
Komentari
Podeli
(Foto: LI CHAOSHU/shutterstock.com)
Kompanija METRO pokrenula je globalnu platformu Digital Club, namenjenu unapređenju poslovanja restorana, hotela i kafića. Digital Club pored besplatnih digitalnih alata, nudi i savete i podršku, razmenu znanja i izgradnju zajednice nezavisnih ugostitelja, navodi se u saopštenju kompanije METRO.

- Danas većina restorana, kafića i hotela ne koristi nikakva digitalna rešenja u svom poslovanju, iako su mnogobrojna na raspolaganju. Digitalizacija koja je ušla u sve segmente poslovanja i svakodnevnog života, nudi veliki razvojni potencijal i ugostiteljskom sektoru, kroz rešenja koja omogućuju veću efikasnost i bolje iskustvo za goste - navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je, na nedavno održanom Demo danu projekta METRO Akcelerator u Minhenu, koji je METRO pokrenuo zajedno sa svojim partnerom Techstars, deset odabranih startapova predstavilo investitorima svoje ideje koje će ugostiteljskom sektoru omogućiti efikasnije poslovanje. Odabrani startapovi razvijali su svoja rešenja uz stručnu mentorsku podršku na tromesečnom programu u srcu Akceleratora u Berlinu.

Podseća se i da je trenutno u toku konkurs METRO Akcelerator namenjen digitalizaciji u sektoru maloprodaje. Svi zainteresovani startapovi i iz Srbije, koji razvijaju inovativne aplikacije za maloprodaju, mogu prijaviti svoje projekte do 2. februara 2018. godine. U sedištu Akceleratora u Berlinu, 10 odabranih startapova imaće priliku da uz podršku više od 100 međunarodnih mentora, optimizuje svoje poslovne modele i ideje, kao i da pronađu najbolji način da utiču na jačanje čitavog ekosistema maloprodaje. Svakom od deset odabranih startapova METRO i Techstars dodeliće investiciju u iznosu do 120.000 EUR, navedeno je.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.