NavMenu

Miloš Tomašević, direktor kompanije M&B Trans - Novi logistički centar, nove usluge

Izvor: eKapija Utorak, 12.12.2017. 07:24
Komentari
Podeli
Miloš TomaševićMiloš Tomašević
Kompanija M&B Trans iz Novog Slankamena, sa tradicijom dugom 25 godina u međunarodnom transportu, 2017. godinu privodi kraju završetkom prve faze izgradnje novog logističkog centra u Inđiji, proširenjem porfolia svojih usluga i velikim ambicijama za narednu godinu.

Kao jedna od najvećih transportnih kompanija u Srbiji, u svom vlasništvu imaju 140 vozila, od toga 100 najsavremenijeg EURO VI standarda, dok pored standardnih poluprikolica cerada poseduju i specijalne doble deck stock poluprikolice, 50 mega poluprikolica, prikolice za prevoz brodskih kontejnera, kao i prikolice sa pokretnim podom. Do sada je kompanija bila prepoznatljiva kao pozudan partner u domenu kompletnih utovara, kojih godišnje realizuje više od 20.000, a izgradnjom novog logističkog centra, postojećim i novim klijentima nudi i nove usluge, koje se pre svega ogledaju u formiranju redovnih zbirnih linija iz cele Evrope, organizovanju i ostalih vidova transporta (avio i pomorski), mogućnošću pružanja kompletne ugovorne logistike ili samo izdavanja u zakup skladišnog i poslovnog prostora.

Projekat novog logističkog centraProjekat novog logističkog centra
S obzirom na to da je Italija jedno od glavnih tržišta na kojima posluje, redovnom dnevnom zbirnom linijom omogućiće se transport manjih pošiljki, i time u potpunosti zaokružiti paleta usluga u drumskom transportu. Ovim kompanija želi da ostvari lidersku poziciju na ovom tržištu. Svakako, M&B trans je veoma prisutan u automotiv industriji, veoma zahtevoj, koju karakteriše pre svega preciznost i tačnost, odnosno, kako objašnjavaju, just-in-time isporuke, a veliki broj klijenata iz ove delatnosti, koji je ukazao poverenje M&B Transu (I.G.Bauerhin, FIAT, LEONI…), govori samo o profesionalnosti i posvećenosti koje karakterišu kompaniju.

Uz standardno CMR osiguranje, kao i mogućnost da se obezbedi dodatno against all risk osiguranje, posedovanje dovoljnog broja dozvola za međunarodni transport i sopstveni servis za održavanje i popravku vozila, klijentima se obezbeđuje i dodatni nivo sigurnosti prilikom realizacije transporta.

- Završetkom prve faze logističkog centra po najsavremenijim standardima koji se nalazi u industijskoj zoni u Inđiji, ostvarili smo cilj postavljen na početku godine, a kompanija WURTH nam je ukazala poverenje i postala naš prvi klijent. Početkom naredne godine planirano je da se završi i druga faza, izgradnom dodatnih 10.000 m2, a sama lokacija i blizina Beograda i Novog Sada omogućuje našim klijentima efikasno i optimalno realizovanje logističkih operacija. Idejno rešenje predviđa da u poslednjoj fazi bude izgrađeno još 18.000 m2. Želimo da se dodatno pozicioniramo na tržištu logistike i transporta, a uz sopstvene transportne kapacitete, stručne kadrove i viziju razvoja svakako će nam biti lakše da ostvarimo postavljene ciljeve – navodi Miloš Tomašević, generalni direktor M&B Trans-a.

Kako bi ispunili zahteve i očekivanja svojih klijenata, M&B Trans je standardizovao svoje procedure i procese i za to poseduje odgovorajuće sertifikate: ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP+. Pored toga poseduje 50 prikolica sertifikovanih za prevoz rasutih žitarica. Vozila poseduju opremu za prevoz opasnih materija, a vozači imaju odgvarajuce ADR sertifikate. Svojim klijentima kompanija obezbeđuje pristup i svom informacionom sistemu za praćenje vozila, čime im je omogućen 24/7 uvid u status i kretanje robe.

Vizija i misija kompanije je da obezbedi svojim partnerima pouzdanu, efikasnu i najoptimalniju uslugu koju pružaju profesionalni i motivisani zaposleni, ističu u M&B Trans-u. Kako dodaju, kompanija je spremna da se dodatnim investicijama i inovacijama prilagodi potrebama i zahtevima svojih klijenata, i kao takva zauzme lidersko mesto na tržištu transporta i logistike, te bude prepoznatljiva po tome.

Kompletan sadržaj biltena Transport i logistika - Ključ efikasnog poslovanja pročitajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.