NavMenu

Počela izgradnja novog pogona HealthCare Europe u Rumi - Kraj radova do maja 2018.

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.11.2017. 15:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Luca Santilli/shutterstock.com)Ilustracija
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović položio je danas u industrijskoj zoni u Rumi kamen-temeljac za izgradnju novog proizvodno-skladišnog objekta kompanije HealthCare Europe.

Ova kompanija je za samo dve godine izgradila visokotehnološki kompleks u kom radi više od 500 zaposlenih, a kada bude izgrađen novi objekat, čija investicija iznosi 3,5 mil EUR, zaposliće se još 300 ljudi, navedeno je na zvaničnom sajtu pokrajinske vlade.


Fabrika za proizvodnju dušeka, jastuka i drugih proizvoda od memorijske pene, otvorena je u Rumi 2015. godine kao rezultat zajedničkog ulaganja kineske kompanije Healthcare i danske kompanije Everrest.

Direktor kompanije u Rumi Aleksandar Podravac naveo je da će se novi deo fabrike prostirati na skoro 10.000 kvadratnih metara, dok je predviđeni rok za izgradnju maj naredne godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.