NavMenu

Agencija New Moment jedini dobitnik Epica nagrada u regionu

Izvor: eKapija Sreda, 22.11.2017. 12:06
Komentari
Podeli
Projekat Jedna knjiga za mir agencije New Moment New Ideas Company osvojio je srebro u kategoriji Dizajn i bronzu u kategoriji Direct na prestižnom takmičenju Epica Awards. Ujedno, ovo je bio i jedini projekat iz cele Adriatic regije koji je ušao u finale za Epica Awards nagrade, i osvojio čak dva priznanja, saopštila je ova agencija.

Epica Awards nagrade se dodeljuju već 30 godina, a hiljade prijavljenih učesnika dolaze iz čak 70 različitih zemalja širom sveta. U žiriju se nalaze isključivo novinari i predstavnici medija koji se bave kreativnim komunikacijama, sa ciljem nagrađivanja izuzetne kreativnosti.

Projekat Jedna knjiga za mir doneo je agenciji New Moment mnoge regionalne i internacionalne nagrade, među kojima i 5 lavova osvojenih na najvećem festivalu kreativnosti - Cannes lions, podsećaju u agenciji.

Projekat Jedna knjiga za mir nastao je u saradnji agencija New Moment i Y&R Dubai, a osmišljen je za Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se sruše verske predrasude i podigne svest o važnosti međusobnog razumevanja i međureligijskog dijaloga. Jedna knjiga za mir okuplja učenja iz svetih knjiga Biblije i Kurana, pokazujući uporednim predstavljanjem stihova koliko su verska učenja tih knjiga, zapravo, slična. Svrha ove knjige je da, pokazivanjem sličnosti koje postoje između dve religije, oživi dijalog između religija, podstakne razgovor između običnih ljudi i doprinese uspostavljanju mira, dodaje se u saopštenju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.