NavMenu

Francuska nedelja do 23. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.11.2017. 11:09
Komentari
Podeli
Francusko-srpska privredna komora organizuje i ove godine, od 16. do 23. novembra u Beogradu, manifestaciju Francuska nedelja, koja obuhvata niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja.

Francuska nedelja vezuje se za treći četvrtak u novembru, dan kada se širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. Nakon žurke otvaranja, svi ljubitelji francuske kulture će kroz različite aktivnosti imati prilike da se uz vrhunska francuska vina i kulinarske specijalitete upoznaju sa francuskim brendovima, kompanijama, ali i digitalnim trendovima, navodi se u saopštenju Francusko-srpske privredne komore.

Kako se ovogodišnja manifestacija održava pod sloganom Živeti u digitalnom, prvi u nizu edukativnih događaja je studentska debata - Digitalizuj svoju budućnost. Na ovoj tribini, kroz simulaciju razgovora za posao sa HR predstavnicima francuskih kompanija, studenti će moći da čuju šta korporacije očekuju od budućih zaposlenih u digitalnoj eri, iskustva startup kompanija i transformacije koje IT donosi.

Za one koji traže posao, na adresi www.francuskanedelja.rs tokom cele manifestacije će trajati Onlajn sajam zapošljavanja na kome će svi zainteresovani moći da konkurišu za posao u više od deset francuskih i srpskih kompanija.

Francusko-srpska privredna komora je, u saradnji sa kompanijama koje imaju francuske brendove, obezbedila i popuste na brojne proizvode. Mapa popusta biće aktuelna tokom celog perioda trajanja manifestacije.


Francusku nedelju podržale su kompanije Schneider Electric, Sanofi, Atos, Credit Agricole i Renault, kao i medijski partneri Adria Media Group i Havas Adriatic.

Celokupan program i sve dodatne informacije možete pronaći na veb sajtu Francuske nedelje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.