NavMenu

Kompanija Karisma Hotels & Resorts počela renoviranje Ulcinjske rivijere

Izvor: RTCG Petak, 10.11.2017. 13:41
Komentari
Podeli
(Foto: Andrey_Popov/shutterstock.com)
Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts počela je rekonstrukciju bivših hotela Bellevue i Olimpic kod Ulcinja, saopšteno je iz te gupacije.

Hoteli će, kako je saopšteno, postati deo kompleksa Holiday Village Montenegro kojim će upravljati Karisma Hotels &
Resorts.

Celokupan kompleks, kako najavljuju, biće realizovan u tri razvojne faze, a grupacija planira da prvu fazu projekta Holiday Village Montenegro završi do 1. maja naredne godine. Trenutno se radovi vrše u tri smene na objektu bivšeg hotela Bellevue, koji će nakon rekonstrukcije biti kategorizovan sa četiri zvezdice.

Holiday Village Montenegro će, kada bude kompletno realizovan, imati 257 soba, 4 bazena, 4 restorana, 4 bara i spa centra, sportske terene i avanturističke parkove za decu.

- Holiday Village je prepoznat kao uspešan porodični koncept, i u sklopu njega će, pored smeštajnih kapaciteta biti izgrađen zanimljivi dodatni sadržaji poput Adventure parka, bazena i sportskih igrališta. Karisma koncept razvija sa svojim strateškim partnerom, najvećim turoperatorom na svetu, kompanijom TUI - navodi se u saopštenju.

Poseban značaj, pri realizaciji svojih projekata, Karisma pridaje angažmanu lokalnih kompanija.

- Ovako značajan projekat ne bi bilo moguće realizovati bez učešća značajnih crnogorskih firmi, među kojima su glavni izvođač radova Novi Volvox iz Podgorice, zatim Ramel iz Nikšića, LD Gradnja iz Nikšića, Dram iz Podgorice, Final Trade iz Bara, kao i Tapacir Kurti iz Ulcinja - naveli su iz Karisme.

Vlada Crne Gore je, podsetimo, HTP Ulcinjska rivijera dala u zakup na trideset godina grupaciji Karisma Hotels & Resort.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.