NavMenu

Grad Beograd prodaje garažu u Bulevaru despota Stefana - Početna cena 3 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 19.10.2017. 14:39
Komentari
Podeli
Predmetnu garažu GSP je koristio kao radionicu (Foto: Google Maps/screenshot)Predmetnu garažu GSP je koristio kao radionicu
Grad Beograd je danas oglasio prodaju garaže sa pripadajućim zemljištem u Bulevaru despota Stefana 99, po početnoj ceni od 3.014.115 EUR.

U Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove, za naš portal kažu da je reč o objektu koji je JKP Gradsko saobraćajno preduzeće koristilo kao radionicu, a za garažu i zemljište koji se otuđuju iz javne svojine grada, zasada nije bilo zainteresovanih lica, saznajemo.

Površina garaže, nedaleko od najužeg centra prestonice, iznosi 4.802 m2, dok se pripadajuće zemljište prostire na 99 m2.

Prijave za učešće u javnom nadmetanju 10. novembra, podnose se najkasnije 4 dana ranije (6. novembar), dok je razgledanje nepokretnosti moguće svakog radnog dana počevši od 23. oktobra uz obaveznu prethodnu najavu. Za učešće u postupku neophodna je i uplata depozita u visini od 301.411,50 EUR.


Više detalja o oglasu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.