NavMenu

Beograd dobija Štark arenu

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.10.2017. 15:55
Komentari
Podeli
Beogradska arena (Foto: shutterstock.com/584102656)Beogradska arena
Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i kompanija Arena Beograd doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, prenosi Beoinfo.

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

Narednih pet godina Beogradska arena nosiće naziv Štark arena.

- Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu, koja će biti spremna do final foura Evrolige u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje - rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva.

- Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark - simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni - rekao je potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica. Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu, piše Beoinfo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.