NavMenu

MB Namenska i bugarski VMZ potpisali memorandum o saradnji

Izvor: eKapija Sreda, 27.09.2017. 09:46
Komentari
Podeli
(Foto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock.com)
Predstavnici bugarske Vojne kompanije VMZ-Sopot i Fabrike namenske proizvodnje Milan Blagojević iz Lučana potpisali su memorandum o dugoročnoj saradnji.

- Cilj sporazuma je, između ostalog, izlazak na treća tržišta i kupovina lučanskih proizvoda po povoljnim cenama. Transport do VMZ-a biće na račun Fabrike Milan Blagojević - saopšteno je iz kompanije VMZ-Sopot.

Izvršni direktor bugarskog proizvođača oružja Ivan Gecov kaže da je memorandum sa partnerima iz Srbije dokaz da bugarska vojna industrija može da radi i bez privatnih posrednika.

Fabrika Milan Blagojević pripada većim kompanijama u vojno-industrijskoj oblasti u Srbiji, sa višemilionskim godišnjim prihodima. Vojna kompanija VMZ-Sopot, koja se nalazi u istoimenom mestu u centralnom delu Bugarske, najveća je vojna kompanija u Bugarskoj, prenosi Wisebroker.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.