NavMenu

Predrag Milinčić novi regionalni direktor kompanije Mars

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.09.2017. 11:33
Komentari
Podeli
Mars, svetski lider u domenu čokolada, žvakaćih guma i hrane za kućne ljubimce, nedavno je postavio Predraga Milinčića na mesto direktora tržišta za region koji obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

U saopštenju ove kompanije navedeno je da Milinčić ima 15 godina iskustva u oblasti hrane i pića.

Predrag Milinčić je iskusan rukovodilac sa velikim poznavanjem tržišta balkanskih i baltičkih zemalja

U Mars, Milinčić dolazi iz kompanije Coca-Cola gde je 2002. započeo karijeru.

Mars je privatna kompanija u porodičnom vlasništvu sa više od sto godina tradicije i nekim od najpoznatijih robnih marki na svetu kao što su snickers, mars, twix, bounty, milky way, m &m’s, pedigree, whiskas, extra, orbit, skittles, uncle ben’s i mnogi drugi.

Raznovrsno globalno poslovanje sastoji se od 6 segmenata: Hrana za kućne ljubimce, Čokolada, Wrigley žvakaće gume i bomboni, Hrana, Pića i Symbioscience. Više od 85.000 saradnika u 80 zemalja širom sveta ujedinjuje 5 načela poslovanja - kvalitet, odgovornost, uzajamnost, efikasnost i sloboda te zajedničko nastojanje da stvaraju odnose i partnerstva koja će doneti rast, dodaje se u saopštenju.


Biografiju Predraga Milinčića pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.