NavMenu

Na prodaju pijaca i poslovni prostor u Apatinu

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.09.2017. 10:18
Komentari
Podeli
(Foto: glen photo/shutterstock.com)
Stečajni upravnik Apatinskog tržnog centra (ATC) Predrag Erić oglasio je prodaju ovog stečajnog dužnika kao pravnog lica metodom javnog nadmetanja. Početna cena za javno nadmetanje iznosi 29,2 miliona dinara ili 50% od njegove procenjene vrednosti od 58,4 miliona dinara.

Rok za uplatu depozita u iznosu od 11,6 mliona dinara je 12. oktobar, a javno nadmetanje je zakazano za 17. oktobar u ATC u Apatinu.

Procenjena vrednost ATC je 58,4 miliona dinara, a zainteresovanim kupcima se nude pijačni plato od 636 i 654 kvadratnih metara, kancelarije površine 128 kvadrata, 14 poslovnih prostora ukupne površine 359 kvadrata kao i 138 pijačnih tezgi, 16 rashladnih vitrina te oprema za video nadzor i drugo.

Potencijalni kupac pored navedenih nekretnina i pokretnosti kupovinom ATC nasleđuje i ugovor o obavljanju komunalne delatnosti - upravljanje, uređenje i održavanje pijace koji je ovo preduzeće zaključilo sa opštinom Apatin 2014. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.