NavMenu

Hotel Sheraton Novi Sad adut u razvoju kongresnog turizma - Za 2018. već zakazani veliki skupovi (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.09.2017. 15:54
Komentari
Podeli
Budući izgled hotela SheratonBudući izgled hotela Sheraton
Uspostavljanjem saradnje MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Novi Sad će dobiti prvi Sheraton hotel u okruženju, sa ogromnim potencijalom kada je reč o razvoju kongresnog turizma.

Kako navode iz MK Group, smešten u samom centru Novog Sada, hotel Sheraton prostiraće se na 11.000 m2, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, posebno će se izdvojiti kongresnim prostorom.

Sa ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheratton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

- Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu, te na taj način umnogome doprinese razvoju Novog Sada kao kongresne destinacije - kažu iz MK.

Tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji. Neki od najvećih skupova planiranih za narednu godinu, rezervisani su upravo za Sheratton, zbog idealnih uslova koje pruža kako učesnicima tako i organizatorima.

- Saradnja sa hotelskim brendom Sheraton dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu i značajan je korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije - izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i velnes centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub sobe sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program. Otvaranje hotela previđeno je do kraja godine.

Kako će izgledati Sheraton u Novom Sadu pogledajte u našoj galeriji!

Fotogalerija
Hotel Sheraton u Novom Sadu - nova šansa za razvoj kongresnog turizma
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.