NavMenu

Prijepolje renovira zgradu opštine - Vrednost radova 22 miliona dinara

Izvor: eKapija Ponedeljak, 11.09.2017. 18:33
Komentari
Podeli
Prijepolje (Foto: Ivana Bezarević)Prijepolje
Predsednik Opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i direktor pribojskog preduzeća Dekor Invest Milanko Stojić potpisali su ugovor o sanaciji i nadogradnji zgrade lokalne samouprave, prenosi PP media.

Projekat predviđa izgradnju nove sale za skupštinska zasedanja i dogradnju novih prostorija. Takođe, biće urađena i fasada na zgradi i promenjen krovni pokrivač. Vrednost radova iznosi 22 miliona dinara, rok za završetak je 120 dana.

- Lokalna samouprava će najzad dobiti moderan i komforan dom kakav odavno i zaslužuje. Ovo je bila želja mnogih skupštinskih saziva i opštinskih vlasti koja je naizad sprovedena u delo. Pored sanacije i izgradnje u unutrašnjosti zgrade, projekat obuhvata i njenu spoljašnju izolaciju i klimatizaciju. Rok za završetak svih radova jeste 120 kalendarskih, dana ali se nadam da će izvođač to i ranije završiti – istakao je prvi čovek opštine Dragoljub Zindović.

Novac za građevinske radove obezbeđen je iz lokalnog budžeta, piše PP media.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia ima planove za širenje poslovanja na kineskom tržištu

Krajem godine, Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu, koristeći prilike nastale oživljavanjem odlaznog turizma iz jedne od najjačih svetskih ekonomija nakon pandemije kovida, napisao je Džejms Hogan, bivši izvršni direktor Etihada. - Značaj novih linija od Beograda do Šangaja i Guangdžoua ne može se potceniti ako se ima u vidu očekivanje da će 130 miliona građana Kine putovati u inostranstvo tokom 2024.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.