NavMenu

Do Njujorka i nazad za 419 EUR - Promotivna kampanja Air France za putnike iz Beograda

Izvor: eKapija Utorak, 05.09.2017. 13:08
Komentari
Podeli
Aviokompanija Air France uvela je niske tarife za kupovinu karata za više od 50 destinacija širom sveta, koje će do 21. septembra biti dostupne i putnicima sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Kako je saopšteno iz kompanije, u okviru akcije pod nazivom "Oh la la", jedne od dve najveće godišnje akcije Air France-a, putnici iz Srbije moći će da kupe jeftinije karte koje će važiti za letove do 30. juna 2018. godine.

Tako će, na primer, povratna karta od Beograda do Njujorka koštati 419 evra, a do Havane 628 evra. Letovi do najpoznatijeg letovališta u Dominikanskoj Republici – Punta Kana biće dostupni za 739 evra, a putnici će po povoljnijim uslovima moći da lete i za Čikago, do koga će povratna karta iznositi 451 evro.


Letovi za ove četiri, ali i ostale destinacije, polaziće sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a cena karata uključuje sve takse i dodatne naplate.

Ponude za sve destinacije odnose se na povratne karte.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.