NavMenu

Izdata građevinska dozvola za rekonstrukciju Ulice kneza Miloša - Beograd dobija još jednu podzemnu garažu

Izvor: Tanjug Nedelja, 06.08.2017. 17:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: chaoss/shutterstock.com)Ilustracija
Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda izdao je u petak (4. avgusta 2017. godine) građevinsku dozvolu za rekonstrukciju Ulice kneza Miloša sa izgradnjom podzemne garaže u jednom nivou ispod površine ulice, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Ta garaža će vredeti oko 7 mil EUR i možemo da počnemo da je gradimo na proleće sledeće godine, kada bude završena rekonstrukcija trga Slavija, odnosno Bulevara oslobođenja i Ruzveltove ulice, s obzirom na to da rekonstrukcija ovih ulica ometa funkcionisanje saobraćaja i zbog toga je važno da Ulica kneža Miloša bude prohodna - rekao je Vesić Tanjugu.

Navodeći da se na Ulici kneza Miloša trenutno nalazi oko 220 parking mesta, on je rekao da će se nova garaža nalaziti na potezu od Višegradske do Nemanjine ulice i da će imati 427 parking mesta što je skoro duplo više.

Predviđeno je da garaža ima dva ulaza i izlaza, naveo je Vesić i dodao da će Ulica kneza Miloša biti kompletno rekonstruisana, odnosno da će imati po tri saobraćajne trake sa obe strane, između kojih će biti razdelno ostrvo, zatim uređene biciklističke staze, drvored, klupe, kao i nove trotoare koji će biti popločani.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.