NavMenu

Beograd – 216 stanova u Borča Gredi, Gemaxov kompleks kod Cvijićeve ulice i novi stambeni blok u Franca Rozmana, na Vračaru

Izvor: Danas Ponedeljak, 08.08.2005. 09:03
Komentari
Podeli

Izgradnja socijalnih stanova počeće na proleće 2006 u naselju Borča Greda, dok će na uglu Cvijićeve, Đure Đakovića i Porečke na Paliluli, biti izgrađen stambeno-poslovni kompleks. Direkcija za građevisnko zemljište i izgradnju finansijer je socijalnih stanova, a biće izgrađeno 4 objekta sa 216 stanova i 6 lokala, a svaki stan imaće parking mesto – najavila je Biljana kostić iz Urbanističkog zavoda Beograda.

Prostor od 40a kod Cvijićeve ulice deli se na 3 građevinske parcele, gde će biti izgrađeni objekti koji će imati prizemlje i 6 ili 7 spratova. Investitor je Gemax, projektant Goran Vojvodić, a urbanistički projekat je uradila firma Urbanplan.

Javnu prezentaciju prošao je projekat za parcelu na lokaciji između ulica Franca Rozmana, generala Rojevskog, Riječke i Dragana Pavlovića na Vračaru, gde će se graditi stambeni blok.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.