NavMenu

AXA kompanije i zvanično pripojene Wiener Stadtische osiguranju

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.08.2017. 10:14
Komentari
Podeli
(Foto: isak55/shutterstock.com)
AXA Neživotno osiguranje i AXA Životno osiguranje i zvanično su pripojeni Wiener Stadtische osiguranju, saopšteno je iz Wiener Stadtische.

Krajem 2016. godine Vienna Insurance Group (VIG) postala je vlasnik kompanija AXA Životno osiguranje a.d.o. Beograd i AXA Neživotno osiguranje a.d.o. Beograd (AXA osiguranje). Kako u Srbiji VIG uspešno posluje kroz kompaniju Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd, od momenta preuzimanja AXA osiguranja do 1. avgusta 2017. godine, trajao je proces pripajanja ove kompanije Wiener Stadtische osiguranju. Od 1. avgusta AXA osiguranje je i zvanično prestalo da postoji, saopšteno je iz Wiener Stadtische osiguranja.

- Ugovori koje je AXA osiguranje potpisalo pre nego što je postalo deo VIG sistema ostaju na snazi pod istim uslovima, sa istim pravima i pogodnostima do isteka trajanja osiguranja. To znači da Wiener Stadtische osiguranje preuzima sve obaveze prema klijentima AXA osiguranja. Odštetni zahtevi klijenata će biti isplaćeni po uslovima važećim na dan zaključenja ugovora o osiguranju, a zahtevi za prijavu štete obrađivani po uobičajenoj proceduri - rekao je Zoran Blagojević, predsednik Izvršnog odbora Wiener Stadtische.


Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd je jedan od lidera na domaćem tržištu osiguranja. Kompanija posluje u 36 gradova u Srbiji, ima više od 1.200 zaposlenih i više od 140.000 klijenata.

Za sve dodatne informacije klijenti se mogu obratiti Wiener Stadtische osiguranju Beograd na besplatan broj telefona 0800 200 800 (poziv moguć samo sa fiksne telefonije) ili na broj 011 2209 800 od ponedeljka do petka 8:00 - 20:00 i subotom 9:00 – 14:00, podsećaju iz Wiener Stadtische.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.