NavMenu

PKS organizuje nastup srpskih privrednika na Sajmu preduzetništva Celje - Prijave do 12. jula

Izvor: eKapija Nedelja, 09.07.2017. 10:33
Komentari
Podeli
(Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)
PKS i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem Međunarodnom sajmu preduzetništva koji će se održati u Celju, Slovenija.

Nastup omogućava predstavljanje proizvoda i plasman na nova tržišta, kao i nove poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi u Sloveniji direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu, navedeno je u saopštenju PKS.

Kako jse ističe, MOS je vodeći međunarodni sajam iz oblasti preduzetništva u Sloveniji. Ove godine se održava 50. put po redu, na 65.000 m² sajamskog izložbenog prostora. U 2016. godini sajam je posetilo oko 125.000 hiljada posetilaca koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 35 zemalja sveta.


PKS poziva preduzetnike da učestvuju na zajedničkom nastupu privrede Srbije na Međunarodnom sajmu preduzetništva u Celju, a prijave su otvorene do jula 2017. godine do 16 časova na region@pks.rs.

U slučaju da se na javni poziv prijavi manje od pet privrednih subjekata organizatori zadržavaju pravo da bez ikakvih posledica otkažu nastup u okviru nacionalnog štanda Srbij, dodaje se.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.