NavMenu

Drugi put oglašena prodaja garaže u Baba Višnjinoj ulici sa 400 mesta - Početna cena parkirališta na Vračaru 3,6 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 07.07.2017. 10:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Laszlo66/shutterstock.com)Ilustracija
Oglašena je druga prodaja nadzemno-podzemne garaže u Baba Višnjinoj ulici 38 u beogradskom naselju Vračar. Kako se navodi u tekstu oglasa, garaža ima šest podzemnih etaža, prizemlje i 5 nadzemnih etaža.

Prodaja je oglašena u izvršnom postupku izvršnog poverioca Piraeus banke, protiv izvršnog dužnika Titan developments.

Vrednost nepokretnosti je 7,2 mil EUR, s tim što je na drugom javnom nadmetanju početna cena 50% od procenjene vrednosti i iznosi 3,6 mil EUR.

Javno nadmetanje održaće se 17. jula u 13h u kancelariji javnog izvršitelja Marka Vukićevića, u Bulevaru Mihajla Pupina 165 A, Novi Beograd.

Izgradnja ove garaže počela je 2009. godine, a kako je bilo predstavljeno nakon njenog završetka, garaža je u potpunosti pokrivena video-nadzorom, ima protivpožarni sistem, dva lifta i čak 23 toaleta. Kapacitet parkirališta je 400 mesta.


Projekat su zajedno finansirali grčki Titan developments i Piraeus banka.

Parking servis započeo je tokom 2014. godine proces javno-privatnog partnerstva i potpisao sporazum sa firmom Titan o upravljanju parking mestima, dok bi obavezu održavanja, kao i pravo eksploatisanja novoizgrađenog objekta i deljenja prihoda, imale obe strane. Garaža je puštena u rad krajem 2015. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.